Öğrencilerimiz Katar Üniversitesi’nde arapça eğitimi almaya hak kazandı

Eğitim Fakültesi öğrencilerimiz PDR bölümü öğrencilerimizden Sima Karaküllükçü ve Zahide Sena Akmeşe; Eğitim Kurumları İşletmeciliği yüksek lisans öğrencilerimizden Esra Sevinç üstün başarı göstererek Katar’ın başkenti Doha’da bulunan Katar Üniversite’sinde “Non- Native Arabic Speakers Program” kapsamında bir tam dönemlik arapça eğitimi almaya hak kazandılar. Bu program anadili Arapça olmayan uluslararası öğrencilere tamamlama sertifikası veren özel bir esasa dayanır. Merkez her yıl Başlangıç ​​I’den İleri II’ye kadar altı dil seviyesi sunmaktadır. Adaylar, Katar Üniversitesi ile anlaşmalar imzalamış olan eğitim veya kültür kurumlarından tam ücret ödeyen öğrenciler veya adaylar olarak kaydedilebilir. Merkez, kuruluşundan bu yana, üniversitenin Arapça dilini geliştirme, çeşitli eğitim kurumları ile güçlü akademik, kültürel ve araştırma ilişkileri kurma ve bölgesel ve uluslararası ortaklarıyla işbirliğini geliştirme konusunda önemli bir platform olan programa katılım hakkı elde eden öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.