İbn Haldun Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü öğretim üyesi Dr. Nagehan Pakdamar Tüzgen, 24 Aralık Çarşamba günü danışmanı olduğu lisans öğrencileriyle bir araya gelerek dönem sonunu eğlenceli bir etkinlikle geride bıraktı. Yoğun geçen akademik sürecin ardından düzenlenen bu yemekli etkinlik, öğrencilerin hem dinlenmesine hem de kaliteli vakit geçirmesine imkân sağladı. Etkinlik boyunca öğrenciler ve Dr. Pakdamar Tüzgen; akademik hedefler, güncel konular, bireysel gelişim süreçleri ve yaşam deneyimleri üzerine verimli sohbetler gerçekleştirdi.
Buluşmada 2026 yılı için “vision board” çalışması da yapıldı. Öğrenciler, yeni yılda ulaşmak istedikleri hedefleri, motivasyon kaynaklarını ve kişisel ilhamlarını yaratıcı panolara yansıtarak kendi vizyonlarını somutlaştırma fırsatı buldu.
Etkinlik, öğrencilerin dönemin yorgunluğunu atmalarına, sınavlar öncesi motivasyon kazanmalarına ve yeni yıla daha güçlü hedeflerle hazırlanmalarına katkı sağlayan bir buluşma olarak değerlendirildi.