Yükleniyor, lütfen bekleyiniz.

Dr. Öğr. Üyesi Thseen Nazir'in Rusya'daki Konferans Sunumu

29.05.2019
Dr. Öğr. Üyesi Thseen Nazir'in Rusya'daki Konferans Sunumu
Dr. Öğr. Üyesi Thseen Nazir “Açık alanda oyun oynamak ve bunun çocuk için önemi” Konulu Çalışmayı Sundu.

İbn Haldun Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Thseen Nazir 29 Mayıs- 1 Haziran 2019 tarihleri arasında Rusyanın Moskova şehrinde MGİMO üniversitesinde gerçekleştirilmiş olan  "EARLY CHILDHOOD CARE AND EDUCATION" (ECCE 2019) Uluslararası konferansına katıldı. Konferansta “Açık alanda oyun oynamak ve bunun çocuk için önemi” Başlıklı bir sunum yapan Nazir, açık alanda oyun oynamanın çocuğun hayatındaki öneminden bahsetti ve konu ile ilgili kendi bakış açısını paylaştı. Bu sunumda dünya genelinde bilgisayar oyunlarının ve çevrimiçi aktivitelerin çocukların hayatlarına egemen oluşunun kişiliklerini nasıl etkilediği üzerinde duruldu.