Yükleniyor, lütfen bekleyiniz.

Katar Üniversitesi ile Akademik İşbirliği

01.04.2021
Katar Üniversitesi ile Akademik İşbirliği
Öğrencilerimiz Katar Üniversitesi’nde Arapça eğitimi almaya hak kazandı.

Eğitim Fakültesi PDR bölümü öğrencilerimizden Sima Karaküllükçü ve Zahide Sena Akmeşe; Eğitim Kurumları İşletmeciliği yükseklisans programı öğrencilerimizden Esra Sevinç üstün başarı göstererek Katar’ın başkenti Doha’da bulunan Katar Üniversite’sinde “Non-Native Arabic Speakers Program” kapsamında bir tam dönemlik arapça eğitimi almaya hak kazandılar. Bu program anadili Arapça olmayan uluslararası öğrencilere tamamlama sertifikası veren özel bir esasa dayanır. Merkez her yıl Başlangıç ​​I seviyesinden İleri II seviyesine kadar altı dil seviyesinde eğitim sunmaktadır. Kuruluşundan bu yana, öğrencilerin Arapça öğrenimini destekleme, çeşitli eğitim kurumları ile güçlü akademik, kültürel ve araştırma ilişkileri kurma ve bölgesel ve uluslararası ortaklarıyla işbirliğini geliştirme konusunda önemli bir platform olan programa katılım hakkı elde eden öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.