İbn Haldun Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi mensupları, lisans ve lisansüstü öğrencileri ile mezunları, 11 Mart 2025 tarihinde, Başakşehir Külliyesi’nde düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Etkinliğe, Rektörümüz Prof. Dr. Atilla Arkan, Rektör yardımcımız ve Eğitim Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Özcan Erkan Akgün ile Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Akın Bulut da katılarak, akademisyenler ve öğrencilerle sohbet ettiler.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen iftarda, uzun süre sonra bir araya gelen mezunlar, akademisyenler ve öğrenciler keyifli vakit geçirdi. Konuşmalarda, İbn Haldun Üniversitesi ailesi olarak bağları güçlü tutmanın, irtibat halinde kalmanın ve bu tür buluşmaların devamlılığının önemi vurgulandı. Katılımcılar, bu etkinliklerin sadece bir iftar yemeğinden ibaret olmadığını, aynı zamanda fakülte topluluğunu bir araya getiren önemli fırsatlar sunduğunu dile getirdi.
İftarın ardından yapılan dualar ve sohbetlerle devam eden gece, herkes için keyifli ve anlamlı bir buluşma oldu. Fakülte mensupları, önümüzdeki yıllarda da benzer organizasyonlarda yeniden bir araya gelmeyi dilediklerini ifade etti.